WhatsApp ile Hemen Ulaş!
   
 
 
 
 
     
ÜYE OLUN
EMAİL
ŞİFRE
Beni Hatırla
Şifremi Unuttum
HALA ÜYE OLMADINIZMI ?

Sepetim

0

Sepetinizde (0) ürün bulunmaktadır.

Toplam

E-Bülten Bölümü Aydınlatma Metni

Kuyumcu Kuyumculuk San. ve Tic. A.Ş.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında

E-Bülten Bölümü Aydınlatma Metni

Biz, Kuyumcu Kuyumculuk San. ve Tic. A.Ş. (“Ariş Pırlanta”) olarak, kişisel verilerinizin sizler için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Faaliyetlerimizi icra ederken, bünyemizde bulunan kişisel verilerinizi emanet olarak görüyor ve bir “Emanetçi” sorumluluğu ile gerekli tüm idari ve teknik tedbirleri alarak kişisel verilerinizi koruyoruz.

İşbu Aydınlatma Metni, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 10. Maddesi kapsamında, https://www.kuyumcu.com.tr/ internet sitesinin E-Bülten bölümünde yeni ürün, kampanya ve fırsatlarla ilgili bilgi sahip olabilmek amacıyla bizimle paylaşabileceğiniz kişisel verileriniz ile ilgili olarak, veri sorumlusu sıfatıyla Ariş Pırlanta tarafından, sizi aydınlatmak ve bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

İşbu Aydınlatma Metni ile kuyumcu kuyumculuk’nın kimliği (KVKK 10.a), bizimle paylaşabileceğiniz kişisel verilerinizin hangi amaçlarla işleneceği (KVKK 10.b), işlenen kişisel verilerinizin kimlere hangi amaçlarla aktarılabileceği (KVKK 10.c), veri toplama yöntemlerimiz ile hukuki sebepleri (KVKK 10.ç) ve sahip olduğunuz haklarınız (KVKK 10.d) konusunda sizleri bilgilendirmeyi amaçlamaktayız.

  1. Veri Sorumlusunun Kimliği (KVKK 10.a)

İşbu internet sitesi, kuyumcu kuyumculuk San. ve Tic. A.Ş. ait olup, tarafımızla paylaşabileceğiniz kişisel verileriniz, veri sorumlusu sıfatı ile kuyumcu kuyumculuk San. ve Tic. A.Ş. nezdinde muhafaza edilecek ve korunacaktır.

  1. Kişisel Verilerinizin İşlenme Amacı (KVKK 10.b)

Kuyumcu Kuyumculuk ile ilgili olarak güncel haberleri ve yeni ürünleri, kampanyalar ve fırsatlar hakkında bilgi sahibi olabilmek için ve bunu da mümkün olan en kolay şekilde sağlayabilmek amacıyla https://www.kuyumcu.com.tr/ alan adlı internet sitesinin E-Bülten bölümünde bizimle paylaşabilecekleri bir alan oluşturduk. Kuyumcu Kuyumculuk ile ilgili güncel haberlere ve yeni ürünler hakkında bilgi sahibi olabilmek için ilgililer, işbu bölümde kayıtlarını gerçekleştirebilirler. İşbu bölüm üzerinden bizimle paylaşacağınız kişisel verilerinizi, daha hızlı ve etkin bir şekilde sizlerle iletişime geçebilmek amacıyla işlemekteyiz.

İşbu alanda sizinle irtibat kurabilmek ve/veya iletiniz hakkında size bilgi vermek adına ad ve soyadınızı, iletilerimizi tarafınıza iletebilmek için e-posta adresinizi, bilgi almak istediğiniz ürün çeşidini belirleyebilmek ve sizi bu doğrultuda bilgilendirebilmek amacıyla cinsiyet bilginizi talep etmekte ve bizimle paylaştığınız kişisel verilerinizi işlemekteyiz.

  1. Kişisel Verilerinizin Aktarılması ve Aktarılma Amacı (KVKK 10.c)

Bu bölümde bizimle paylaşabileceğiniz kişisel veriler, sizlerle iletişim kurulabilmesi amacıyla gerekli olduğu ölçüde, şirketimiz bünyesinde görevli ve iletinize konu ilgili bölümden sorumlu çalışma arkadaşlarımızla, olası hukuki yükümlülüklerimizin anlaşılması için bizimle gizlilik sözleşmesi çerçevesinde çalışan ilgili tedarikçilerimiz ile bizden bağımsız ancak bize hizmet veren avukatlarımız, danışmanlarımız ve sair çözüm/iş ortaklarımızla ve yine gerekli olması halinde ilgili 3. kişilerle ve resmi kurum ve kuruluşlarla paylaşılabilecektir.

  1. Kişisel Verilerin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi (KVKK 10.ç)

Burada bizimle paylaştığınız kişisel verileriniz, Kanun’un 5. Maddesinde kaleme alınan “ilgili kişi tarafından alenileştirilmiş olması” hukuki sebebi ile ve ayrıca yine talebiniz mevcut ve/veya olası bir sözleşme ilişkisi ile ilgili ise “bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması” hukuki sebebi ile ve yine talebiniz kapsamında yükümlülüklerimizin ifası ile ilgili ise “veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi” hukuki sebebine ve son olarak da talebinize konu olabilecek “bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması” hukuki sebebi ile https://www.kuyumcu.com.tr/ alan adlı internet sitesinin E-Bülten bölümünden paylaşılmak suretiyle tamamen veya kısmen otomatik yolla işlenmektedir.

  1. Kanuni Haklarınız (KVKK 10.d)

Kanun’un 11. Maddesinde haklarınız kaleme alınmış olup bu madde kapsamında aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu belirtmek isteriz: a) kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme; b) kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme;28 c) kişisel verilerinizin işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme; ç) kişisel verilerinizin yurt içinde veya yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri bilme; d) kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş ise düzeltilmesini isteme; e) Kanun’un 7. Maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme; f) kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere yukarıda sayılan (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme; g) kişisel verilerinizin münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme; ve ğ) kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğranılması halinde zararın giderilmesini talep etme.

Burada yer alan haklarınız konusunda taleplerinizi Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’e göre bize (Kuyumcu Kuyumculuk San. ve Tic. A.Ş.) iletebilir ve sizin için hazırladığımız KVKK Talep Formu’muzu kullanabilirsiniz. Yayım Tarihi: 17.08.2020



Bu Sanal Mağazada Elektronik Ticaret için ProjeSoft E-Ticaret yazılımı kullanılmaktadır.